آیا برای تامین خواسته، مجددا باید درخواست شناسایی و توقیف املاک نمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۵ #77798964

با سلام
من در اداره ثبت برای مهریه اقدام کردم که طبق استعلامات ملکی بنام همسرم شناسایی نشد، حالا پرونده به دادگاه فرستاده شده و ضمن دادخواست، درخواست تامین خواسته داده ام.
آیا برای تامین خواسته نیاز است دوباره درخواست شناسایی و توقیف املاک کنم؟
یا فقط درخواست توقیف حسابها و ماشین را بدهم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجدد درخواست استعلام و توقیف اموال و حساب های بانکی را نمایید کار از محکم کاری عیب نمیکند

با سلام و درود

اگر شماره حساب های بانکی و پلاک خودرو را دارید در این خصوص اقدام کنید پس از توقیف این موارد بعدا تقاضای شناسایی اموال بدهید شاید همسرتان در این فاصله ملکی خریده باشد

این بنا بر نظر شما است که چه اموالی را از همسر خود توفیق کنید. اگر در این مدت مطمئن هستید ملکی نخریده است لازم نیست دباره برای ان اقدام کنید و همین درخواست توقیف حسابها و ماشین کافی است.

فقط توقیف حسابهای بانکی و نامه به راهنمایی و رانندگی جهت شناسایی و توقیف خودرو را بخواهید

با سلام
با توجه به اینکه این احتمال است در فاصله بین تشکیل پرونده در دادگاه حقوقی وصدور تامین خواسته مال یا اموالی بنام همسرتان بشود بهتر است استعلام سه گانه را انجام بدهید