شکایت بابت خوابگاه بدون مجوز و عدم استرداد ودیعه

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۰۷ #77749820

من در تهران در یک خوابگاهی ساکن بودم که بدون مجوز بوده است که بیشتر از ۱۸ روز است که خارج شدم. در قرارداد ذکر شده است تا حداکثر ۱۵ روز مبلغ ودیعه را بازگشت می‌زنند، اما همچنان از بازگشت وعدیه ممانعت می‌کنند. بابت بدون مجوز بودن و عدم برگشت ودیعه به چه نهادی باید شکایت کرد؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست حقوقی دهید و برای تخلفات از طریق اتحادیه پیگیری کنید.

سلام،
بابت طلب خود میتوانید اظهارنامه بدهید و سپس اقدام بمطالبه وجه کنید و در مورد تخلف هم میتوانید به اداره نظارت بر اماکن مراجعه کنید.

با سلام
شما باید به صورت حقوقی اقدام کنید.
ابتدا اظهارنامه بفرستید و سپس دادخواست حقوقی مطالبه وجه مطرح کنید.

با سلام

قرارداد شما باید رویت بشه که بتوان نظر داد.

با سلام
اول برای ایشان اظهارنامه مبنی بر استرداد مبلغ ودیعه ارسال نمایید. و در صورتی که اقدامی نکردند دادخواست بدهید.
فعالیت ایشان بدون مجو. تخلف میباشد میتوانید تخلف ایشان را به اتحادیه مربوطه گزارش دهید

با سلام
راجع به ودیعه ابتدائا اظهارنامه ای با تعیین مدت زمان اقدام و شماره حساب بانکی جهت واریز وجه ارسال کنید. در صورت عدم تاثیر دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید. در مورد فعالیت بدون مجوز نیز این امر را به اتحادیه "جامعه حرفه ای هتل، هتل آپارتمان و پانسیون تهران" گزارش نمایید.

ودرضمن چون مجوزندارندازطریق اتحادیه نمیتوان اقدام کرد،ازطریق دادگاه نیزاگرجرمی مرتکب شوندقابل پیگیریست .