چطور حضانت بچه رو بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۰ #77736603

سلام.
وقتتون بخیر
دو سال پیش در پی درگیری و ضرب و شتم از طرف مادر شوهر پدر شوهر و خود شوهرم ازشون دادگاه کیفری شکایت کردم و بدلیل نداشتن شاهد از طرف من پرونده بسته شد.. بعد اون شوهرم رفت خونه پدرش و ازونجا هم رفته خارج کشور دادگاه خانواده چون بچه کوچیک بود و توانایی نگهداری وخرج بچه رو نداشتم بچه یکسال و نیمه رو داد به خانواده شوهرم هفته ای یک روز حق ملاقات بمن داد الان بعد یکسال پدر شوهرم فوت کرده بچه رو مرکز مهر نیاوردن مادر شوهر گفت بیا بچه رو ببر یا میبرمش پرورشگاه.. رفتم در خونشون که بچه رو بگیرم خواهر شوهر و برادر شوهرم منو کتک زدن و فحاشی کردند.. و گفتن بچه رو بتو نمیدیم میدیم پرورشگاه یا میدیم پرستار بچه رو جمع کنه .. گفتم شما نفقه بچه رو بدید خودم جمش میکنم گفتن نه.. پلیس ۱۱۰ اومد حرفامونو صورت جلسه کرد .. الان هم دادگاه کیفری پرونده ضرب شتم و دادگاه خانواده پرونده نفقه و همچنین پرونده حضانت بچه داریم .. با این اوصاف اینبار کحا شکایت کنم؟ دادگاه خانواده برم یا دادگاه کیفری؟
نفقه بچه رو از حقوق بازنشستگی پدرشوهرم که به مادرشوهرم رسیده بگیرم .. من هنوز طلاق نگرفتم

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طبق قانون حضانت طفل تا اتمام ۷ سال تمام با مادر خواهد بود مگر اینکه عدم صلاحیت مادر بر دادگاه اثبات گردد
شما میتوانید تقاضای حضانت طفل را از دادگاه درخواست نمایید و نیز نفقه فرزند با پدر و در صورت عدم دسترسی به پدر با جد پدری خواهد بود و میتوانید از حقوق ایشان نفقه طفل را درخواست نمایید

بسمه تعالی : با توجه به موارد مذکور و عدم وصف کیفری فقط از طریق دادگاههای حقوقی عمومی میتواتنید اقدام کنید ، ابتدا وضعیت خودتان را با همسرتان مشخص نمایید و بعد تکلیف حضانت را مشخص کنید و نگران نفقه اولاد نباشید چون به راحتی قابل مطالبه است . بنابرین ابتدا تکالیف زوجین باید زوشن گردد و تا تعیین تکلیف با همسرتان بدنبال حضانت اولاد نباشید که بعدها دچار مشکلات فراوانی خواهید شد..

سلام و درود، بانوی گرامی اساسا حضانت فرزندان تا هفت سالگی با مادر می باشد و پس از آن اولویت با پدر(در صورت صلاحیت) خواهد بود، اشخاص دیگر اصولا حقی در حضانت نداشته و می توانید از طریق قانونی فرزندان را پس بگیرید؛ در مورد نفقه نیز با توجه به خارج از کشور بودن همسرتان امکان قانونی چندانی وجود ندارد مگر اینکه در ایران اموالی داشته باشد، و البته جدپدری در غیبت پدر ملزم به پرداخت نفقه ی نوه ها می باشد؛ شما می توانید به استناد استنکاف از پرداخت نفقه توسط همسر از وی طلاق بگیرید و عمرتان را به درگیری با چنین اشخاصی نگذرانید؛ آرزوی عاقبت بخیری.