اگر طبق قرارداد مورد ضمانت را طلب کنم و ایشان بعد از قرارداد ملک را بفروشد تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۴ #77736240

سلام

خسته نباشید

اینجانب طی قراردادی با فردی مبلغی به ایشان جهت سرمایه گذاری دادم و ایشان متراژ مشخصی از یک واحد تجاری را به عنوان ضمانت قرار داد.

اگر بخواهم طبق قرارداد مورد ضمانت را طلب کنم و ایشان بعد از قرار داد مورد ملکی را فروخته باشد چه کاری انجام دهم؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به مطرح نمودن شیوه سوال ضمانت از نوع ملک است اگر ایشان سرمایه شما را حیف و میل نموده نوعی خیانت در امانت است واگر ملک را واگذار نموده باز هم باتوجه به عدم اجرای تعهدش خیانت در امانت میباشد

سلام . ملک مورد اشاره تضمین بوده و مالک حق انتقال آن را نداشته و شما می توانید تقاضای ابطال معامله را مطرح کنید . ضمن این که به نظر بنده اگر بعد از این که موجبات استفاده از مورد ضمانت ایجاد شده و ایشان به دلیل تضییع حق شما انتقال را انجام داده ، با مسامحه می توان جنبه کیفری هم برای این اقدام قائل شد .

تقاضای ابطال ملک تضمینی فروخته شده

با سلام واحترام
چون ملک بابت ضمانت داده شده می تواند تقاضای ابطال معامله را نمایید

با سلام از آنجا که متراژ یاد شده متعلق حق شما و تضمین طلب شما بوده و ایشان بدون توجه به این وثیقه و تضمین مبادرت به نقل و انتقال ملک تجاری نموده اند، میتوانید درخواست ابطال این معامله را مطرح نمایید.