بدون اطلاع خانواده عروس اقدام به فروش آن زمین کردند؛ چگونه میتوان از مراجع قضایی پیگیری نمود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۱ #77647198

باسلام
چند سال قبل دو نفر ازدواج کردن و توافق شد که قطعه زمینی به مساحت ۲۰۰ متر مربع به عنوان شیر بها خانواده داماد (برادر بزرگ داماد) به خانواده عروس دادند و یک قرارداد دست نویس هم بین طرفین تنظیم شد و حال بعد از گذشت چند سال خانواده داماد بدون اطلاع خانواده عروس اقدام به فروش آن زمین کردند حال چگونه میتوان از مراجع قضایی پیگیری نمود؟

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دادخواه محترم جهت مشاوره دقیق نیار به ملاحظه قرار داد می باشد چنانچه قرار داد تنظیم شده به عنوان بخشی از مهریه و یا در قالب عقد هبه باشد و رجوع صورت نگرفته باشد و امکان رجوع هم میسر نباشد مالک آن عروس خواهد بود لذا بدون اجازه ایشان انتقال به غیر گردد تحت عنوان کیفری انتقال مال غیر قابل تعقیب کیفر ی می باشد مضافا اینکه خارج از مصداق انتقال مال غیر هم باشد می توان نسبت به ابطال مبایعه نامه بعدی اقدام قانونی نمود علی ایحال بدون بررسی دقیق و کامل قرار داد تنظیم شده امکان مشاوره دقیق و کامل نمی تواند صحیح باشد

سلام
قانون در خصوص شیربها ساکت است
به هر حال در مواجه با این پرونده ها قاضی باید به قصد طرفین و عرف و شرایط توجه کند تا با توجه به عمومات قوانین و قواعد عمومی و خصوص قرارداد ها، به تحلیل اراده طرفین برای کشف قصد واقعی آن ها بپردازد و حکم مقتضی را صادر کند