میتونم پیگیری کنم برای ۳ سال بیمه ای که برای من رد نکردند و سه سال سنواتی که به من پرداخت نشده یا خیر؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۸ #77644713

با سلام
حدود ۴ سال در شرکتی مشغول به کار بودم در این مدت ۴ سال فقط حدود ۱ سال بیمه برای من رد کردند و سنوات یک سال پایانی رو برای من حساب کردند در زمان تسویه حساب
لازمه بگم
۱- شرکتی که در اون کار میکردم خودش کد بیمه ای نداشت و بیمه ۱ سال من از مجموعه دیگری که مدیرعامل اون شرکت داشت رد شده
۲- هیچ قرارداد مکتوبی بین من و شرکت وجود نداشته متاسفانه ولی اثبات این موضوع که از چه تاریخی در اون مجموعه بودم امکان داره
۳- تسویه حساب سال آخر با اینجانب انجام شده
۴- از زمان قطع همکاری با اون مجموعه حدودا ۹ ماه میگذره

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، با آرزوی بهروزی برای شما ، طبق اسناد و مدارک و شهود از طریق اداره کار اقدام به طرح شکایت کنید ، هزینه بسیار کم هست و تشخیص موارد مبهم با کارشناس و بازرسین اداره کار خواهد بود

با سلام بله می توانید پیگیری نمایید با توجه به شرایط فعلی کرونا از طریق دفتر پیشخوان دولت ابتدا احراز هویت می شوید و سپس به سامانه‌ای که اداره کار جهت ثبت شکایت پیش بینی کرده مراجعه و ثبت شکایت خود را تکمیل می نماید و برای شما وقت رسیدگی تعیین می شود با داشتن فیش واریز شرکت به حساب شما و همچنین سوابق بیمه ای میتوانید نسبت به ادعای خود اقدام نمایید و سنوات حق بیمه و حقوق معوقه خود را مطالبه نماید

با سلام
از طریق دفاتر پیشخوان دولت در شهرستان خود که منتخب اداره کار می باشد مراجعه و نسبت به طرح شکایت اقدام نمایید و از طریق شهود و واریز حقوق و... میتوانید نسبت به اثبات موضوع اقدام فرمایید !

بر علیه کارفرمای خود شکایتی تنظیم کنید وبادردست داشتن تمامی مستندات به اداره کار مراجعه کنید

باسلام
برای ایم امر از طریق اداره کار بر علیه کارفرما اقامه دعوی نمایید

سلام
بله میتوانید علیه کارفرما شکایت نمایید و کلبه حق و حقوق خود را مطابق با قانون کار مطالبه کنید