شکایت جهت باز کردن راه اصلی چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۴ #77632040

سلام ببخشید ما یه زمین خریدیم در داخل روستا سر جاده اصلی که یه سمت ان هم به جاده فرعی میخوره الان فروشنده سر راه اصلی رو بسته و میگه راهت از فرعیه
میتونم الان شکایت بکنم

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق مراجع قانونی جهت ممانعت از حق و ایجاد مزاحمت از فروشنده اقامه دعوی نمایید .

سلام شما امکان طرح دعوا و رفع ممانعت را دارا می باشید
بهتر است اقدام به تصویربرداری از نحوه بستن مسیر نمایید و یا مراتب را از طریق شورا تامین دلیل کنید

با سلام
شما میتوانید از طریق مراجع قانونی جهت ممانعت از حق و ایجاد مزاحمت از فروشنده اقامه دعوی نمایید .
موفق باشید

با سلام و احترام بستن جاده اصلی که اصولا عبور و مرو عامه محسوب می شود فروشنده چنین حقی را ندارد لذا به عنوان ممانعت از حق می توانید شکایت نمایید

سلام
براساس قانون مجازات اسلامی، کسانی که برای مردم مزاحمت ایجاد می‌کنند به حبس از یک ماه تا یک سال محکوم شده و دادگاه می‌تواند علاوه بر اعمال مجازات، براساس نوع و مقدار آن، شخص مزاحم را به رفع مزاحمت و جلوگیری از حق و اعاده اوضاع بحالت قبل از ارتکاب جرم محکوم کند.
می‌توانید ضمن تماس با پلیس ، نسبت به جمع آوری ادله لازم جهت ایجاد مزاحم اقدام کنید، بدین ترتیب مامور پلیس در محل جرم حضور یافته و براساس مشاهدات خود می‌تواند مزاحمت ایجاد شده را صورت جلسه کند.
این نوع صورت جلسه مانند شهادت شهود معتبر بوده و در دادگاه جهت دفاعیات کافی خواهد بود.