اگر بخوام ۲۰۰ سکه ی آن را از اجرای ثبت اقدام کنم چه هزینه ای اجرای ثبت از من مطالبه میکند؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۹۸ #77575852

با سلام
من ۵۰۰ سکه مهریه ام هست اگر بخوام ۲۰۰ سکه ی آن را از اجرای ثبت اقدام کنم چه هزینه ای اجرای ثبت از من مطالبه میکند؟ اگر آن هزینه را نداشته باشم چه باید بکنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای مطالبه مهریه در اجرای ثبت هزینه ناچیزی برای صدور اجراییه در دفتر ازدواج می پردازید . مطالبه در اجرای ثبت نیازمند پرداخت هزینه نیست

مستندا به ماده ۵ قانون حمایت خانواده میتونین از دادن هزینه معاف بشید
البته در ابتدا باید از طریق ثبت اقدام کنید که اونجا هم هزینه زیاد و قابل توجهی نداره
در هر صورت قانون در دعاوی خانواده با تسامح بیشتری نسبت به دعاوی عادی نگاه کرده

سلام
ابتدا مبلغی معادل حداکثر ۴۰۰/۰۰۰ تومان برای تشکیل پرونده پرداخت می‌کنید. در صورت اجرا، ۵٪‏ از مبلغ خواسته‌ی شما (۲۰۰سکه) باید پرداخت بشه که به عهده‌ی محکوم‌علیه هست.

بدوا برای صدور اجراییه هزینه ناچیزی دریافت می‌شود و سپس یک بیستم مهریه یا همان نیم عشر اجرایی برای هزینه اجرا دریافت می‌شود ک از طریق توقیف و مزایده اموال زوج قابل وصول هست

با احترام.در صورتی که بتوانید اموالی برای توقیف معرفی نمایید با دادن اعسار در دادرسی با مزایده اموال از آن کسر می شود

سلام بدوا هزینه ای ندارد

۵%باید پرداخت نمایید توصیه میکنم کل مهریه رااجرا گذارید