شوهرم از این موضوع مطلع شود یا خیر؛ در روند دادگاه تاثیر دارد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۷۹ #77526655

باسلام.
من ۳ ساله عقد کردم و همیشه با شوهرم مشکل داشتیم و الان ۸ ماه با شوهرم در ارتباط نیستیم و قهر کردیم و ۳ ماه در دادگاه اقدام به مهریه و طلاق کردم و من ۵ ماه پیش با یک اقا به مدت ۲ماه اشنا شدم و فقط در حد چت کردن بودیم و ایشون از من عکس سر لخت و چت هامونو نگه داشتن و از مشکلات بنده که با شوهرم دارم اطلاع دارن الان بعد ۵ ماه مزاحم و تهدید میکنند
میخواستم بدونم چطوری میتونم مشکلم و با این اقا حل کنم؟ ممنون میشم منو راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به همسرتان اطلاع ندهید و شخصا ازایشان به جرم مزاحمت شاکی بشوید تا از کارهای خویش دست بردارد

به جرم مزاحمت و تهدید می توانید علیه ایشان شکایت کنید و این موضوع ارتباطی در حق شما نسبت به مطالبه مهریه نخواهد داشت

سلام به جرم تهدید و مزاحمت علیه ایشون شکایت کنید.

سلام
به جرم مزاحمت از شخص حاضر شکایت نمایید. مهریه همچنان پابرجاست

سلام
از نامبرده تحت عنوان مزاحمت و تهدید شکایت کنید ...اطلاع همسر و دادگاه از این موضوع قطعا در پرونده طلاق به نفع شما نخواهد بود.

این موضوع ارتباطی به پرونده مهریه و طلاق شما ندارد، شما میتوانید از شخص مزاحم به اتهام مزاحمت و تهدید شکایت کنید؛ البته هرچند شما خود مرتکب جرم رابطه نامشروع مادون زنا شدید اما تعقیب کیفری این اتهام بدون شکایت شاکی خصوصی آغاز نخواهد شد

با سلام وقت بخیر
نیازی به اطلاع همسرتان نیست
و شما با شکایت مزاحمت در دفتر خدمات قضایی و دردادسرا محرمانه رسیدگی میشود و برای ابلاغیه هم که از طریق سامانه ثنا به شما ارسال