طرف میگوید چک را به من نداده اید، چگونه از وی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۹ #77522874

سلام خدمت وکلا و کارشناسان حقوقی گرامی

یه قرارداد با یک نفر امضا کردم و چک رو در وجه شخص دیگری که در قرارداد ذکر نشده نوشتم و به کسی که باهاش قرارداد رو بستم دادم
بعد از مدت ها قرارداد رو فسخ کردیم حالا چک رو میخوام صاحب قرارداد میگه چک رو به من ندادید و در قرارداد هم نبوده و در وجه من هم نبوده
چطوری میتونم ازشون شکایت کنم؟
توی قرارداد از چک چیزی گفته نشده و چک رو در وجه شخص ثالثی نوشتم که در قرارداد ذکر نشده/

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام نمی توانید ازطرف قرارداد مطالبه نمایید مگر انکه مثلا با شهادت شهود اثبات نمایید که چک را بابت قرارداد حاضر به طرف قرارداد پرداخت نمودید
در خصوص دارنده نیز با توجه به اینکه رابطه منشا صدور چک مشخص نیست به نظر امکان طرح دعوای ابطال چک را دارید اما وصول نتیجه در ان حتمی نیست

با توجه به اینکه حرفی از چک در قرارداد ذکر نشده است نمی توانید از طرف قرارداد آن را مطالبه نمایید و با توجه به اینکه چک سند لازم الاجرا می باشد مسترد نمودن آن بعید به نظر می رسد و نهایتا می توانید نسبت به تعهداتی در قرارداد زمان فسخ در نظر گرفته شده است اقدام نمایید.

با سلام - یکی از ادله اثبات دعوا قسامه میباشد که همان قسم خوردن در محضر دادگاه میباشد ودراین مورد اگر قاضی تشخیص داد که با قسم ثابت شود باید ادا گردد در غیر اینصورت غیر قابل اثبات میباشد.