میتواند به دفترخانه مراجعه کند و در صورت عدم حضور زوجه صیغه طلاق را جاری نماید؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۱۷ #77477615

درود خدمت کارشناسان محترم.در طلاق توافقی در صورت رای صادره از دادگاه خانواده مبنی بر طلاق توافقی که کلیه موارد مالی از جمله مهریه و اجرت المثل و جهزیه و...در رای نهایی مشخص شده واز طرف زوجه بذل شده،زوج با در دست داشتن رای نهایی دادگاه میتواند به دفترخانه مراجعه کند و در صورت عدم حضور زوجه صیغه طلاق را جاری نماید؟با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بلی از منظر قانون امکان پذیر است

با درود بله امکان پذیر است، چنانچه زوجه برای اجرای گواهی عدم امکان سازش که به درخواست زوج صادر گردیده در دفترخانه حاضر نشود، در صورتی که زوج حقوق مالی زوجه، موضوع ماده ۲۹ قانون، را تحویل اجرای احکام دادگاه صادرکننده گواهی عدم امکان سازش نماید، به تقاضای زوج صیغه طلاق جاری و در دفتر طلاق ثبت و مراتب به زوجه اطلاع داده می شود. از جهت حفظ و نگهداری حقوق مالی زوجه، اجرای احکام به ترتیب مقرر در مواد ۴۵ و ۷۸ قانون اجرای احکام مدنی عمل خواهد کرد. هزینه نگهداری اشیا و اموال و سکه ها از زمان تحویل توسط زوج، به عهده زوجه خواهد بود.
اما هرگاه زوج در مهلت مقرر به دفتر رسمی ازدواج و طلاق مراجعه و گواهی عدم امکان سازش را تسلیم کند، درصورتی که زوجه ظرف یک هفته در دفترخانه حاضر نشود سردفتر به زوجین اخطار می کند برای اجرای صیغه طلاق و ثبت آن در دفترخانه حاضر شوند. درصورت عدم حضور زوجه صیغه طلاق جاری و پس از ثبت به وسیله دفترخانه مراتب به اطلاع زوجه می رسد.

تبصره - فاصله بین ابلاغ اخطاریه و جلسه اجرای صیغه در این ماده و ماده (۳۴) این قانون نباید از یک هفته کمتر باشد. در مواردی که زوج یا زوجه مجهول المکان باشند، دعوت از شخص مجهول المکان از طریق نشر آگهی در جراید کثیر الانتشار یا هزینه درخواست کننده به وسیله دفترخانه به عمل می آید.

با سلام خیر در طلاق توافقی باید طرفین حضور داشته باشند.

سلام
در صورت عدم حضور زوجه از دادگاه درخواست تعیین نماینده برای ایشان می شود جهت اجرای صیغه طلاق

با سلام بله زوج می تواند طلاق را ثبت نماید

سلام، بله می توانند مراجعه کنند.

سلام خیر در طلاق توافقی حضور طرفین در دفترخانه الزامی میباشد در صورت عدم حضور هر یک از زوجین دلیل بر عدم توافق و منتفی شدن طلاق است