عدم ارائه وکالتنامه، اوراق و لوایح پرونده توسط وکیل به موکل

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۱۲ #77470090

سلام، وکیل از در اختیار گذاشتن نسخه‌ای از قرارداد وکالت و لوایح و اوراق پرونده که توسط طرف مقابل در پرونده درج شده خودداری میکنه، در وکالتنامه مبلغی رو علی‌الحساب ریختم و بقیه رو قرار بود بعد از رای بدم، وکیل فقط ۲ میلیون تومن ثبت ثنا کرده که درصد خیلی کمی از پولی که پرداخت کرده بودم هست، الان کلا نسبت به رفتارش دچار تردید هستم، نمی‌دونم چکار میشه کرد؟ جواب درستی هم نمیده، چرا یک نسخه از وکالتنامه رو بهم نمیده؟ چرا اوراق و اسناد پرونده رو نباید و حق ندارم داشته باشم؟ لطفا راهنمایی کنید. ممنون.

مشاوره حقوقی قرارداد
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
وکالتنامه به طورت الکترونیکی می باشد و شما می توانید از سامانه عدل ایران مشاهده کنید

باسلام،قرارداد وکالت از سامانه میتوانید تهیه فرمایید،اگر نیاز به مدارک و اوراق پرونده دارین،ابتدا از طریق دفتر خدمات قضایی،تقاضای کپی از اوراق وذکر نام اوراقی که مد نظرتان هست،رامطرح وبه شعبه محترم ارسال سپس،بامراجعه به شعبه،پیگیرتقاضایتان باشید.ضمنا به وکیل اعتماد نمایید ویقین بدانید وکیل نهایت تلاش درجهت موفقیت را انجام خواهد داد .اعتماد موکلین موجب اعتبار وکلا میشود،واگر خدای نکرده فردی شمارا نسبت به وکیل دلسرد میکند،توجه نکنید.موفق باشید

وکالتمامه تنظیمی رو از سامانه عدل ایران پرینت بگیرید

سلام
شما می توانید وکالتنامه تنظیمی را از طریق سامانه عدلیران پرینت بگیرید؛

سلام
وکالتنامه رو خودتون میتونید از پورتال خودتون در سامانه خدمات قضایی بگیرید
لوایح طرف مقابل هم با مطالعه پرونده امکانپذیر هست و خیلی از شعبات هم کپی لوایح رو نمیدن
درج مبلغ کم در قرارداد هم به جهت مالیات هست
به طور کلی، به وکیلتون اعتماد کنید

سلام چون قرارداد وکالت الکترونیک می باشید در سامانه ثنای خود میتوانید مشاهده نمایید.

در کدی که برای شما ارسال شده از طریق عدل ایران شماره وکالت‌نامه ذکر شده شماره وکالت نامه را استعلام بگیرید کل برگه‌های وکالت‌نامه برای شما قابل رویت خواهد شد در صورت نیاز به راهنمایی تماس بگیرید