آیا به کانال های تلگرامی و یا افرادی که در اینستاگرام که در این حوزه فعالیت دارند مجوزی اعطاء می شود یا خیر؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۹۵ #77462750

سلام وقت بخیر ،
چند تا سوال در مورد کانال های تلگرامی و پیج های اینستاگرامی که سیگنال فارکس ارائه میکنند و اینکه هزینه اشتراک میگیرند . با توجه به اینکه در کانال های خود افشای ریسک و هشدارها و خطر از دست دادن سرمایه را هم اطلاع رسانی کردند داشتم .
آیا اگر بنده در همان ابتدای هفته در کانالی تلگرامی دچار ضرر شوم با توجه به اینکه می دانم بازار فارکس بازاری پر ریسک هست و امکان از دست رفتن سرمایه من هم در آن وجود دارد و یا در آن یک ماهی که عضو کانال بودم و متضرر شدم میتوانم از مراجع قضایی پیگیری کنم و هزینه اشتراک و ضررهایی که از آن کانال داشتم را از آن شخص بگیرم یا خیر و اینکه آیا خودم هم دچار محکومیت یا . . . قرار میگیرم با توجه به اینکه فارکس در کشور غیرقانونی هست و در بروکری ثبت نام کردم که هیچ مرجعی در ایران آن را تایید نمیکنن؟
مدیر کانال هم در ایران هست و تحلیل و سیگنال ارسال میکنند و در قبال آن هزینه اشتراک به صورت ماهانه و . . . میگیرند.
آیا اصلا امکان پیگیری در این مورد وجود دارد یا خیر؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید .

فارغ از آنکه مجوزی صادر شود یا خیر و یا مجوز دارند یا ندارند، ضرر شما قابل مطالبه نیست

درود بر شما، با عنایت به این نکته که مدیر کانال مذکور در ایران حضور دارند، میتوانید از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام به طرح دادخواست مطالبه وجه به طرفیت ایشان نمایید. البته بهتر است مساله را از طریق پلیس فتا نیز پیگیری کنید.

سلام
ضمن مشورت با پلیس فتا می توانیداز طریق دفتر قضایی دادخواست مطالبه وجه کنید

می توانید دادخواست مطالبه وجه از طریق دفتر خدمات بدهید

دادخواست مطالبه وجه بدین

با سلام
اگر مدیر کانال در داخل ایران می باشد.می توانید دادخواست ارائه نموده و از پلیس فتا نیز کمک بگیرید.