عیدی و پاداش زوج قابل توقیف هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۸۷۶ #77445878

با سلام
در خصوص توقیف عیدی و پاداش بابت مهریه مگر قانون وجود ندارد که عده ای از وکلا میگویند میشود توقیف کرد و عده ای میگویند نمیشود توقیف کرد در سایت ۳ وکیل گفته میشود توقیف کرد ۲ وکیل گفته نمیشود اگر قانونی دارد صراحتا اعلام کنید تا بنده به دادگاه ارایه دهم با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطابق نظریه مشورتی شماره ۵۵۴/۷ مورخ ۱۳۷۳/۲/۱ اداره کل حقوقی قوه قضاییه :
دریافتی های مستخدم که مربوط به پست سازمانی باشد قابل توقیف است ؛ ولی دریافتی های ‌مربوط به کار و فعالیت بیشتر از حد تکلیف و وظایف قانونی و وجوهی که وزارتخانه یا سازمان مربوطه‌ علاوه بر دریافتی های ماهانه به او می‌پردازند مانند اضافه کار، حق تدریس‌، حق تالیف و غیره و همچنین وجوهی که وزارتخانه یا سازمان مربوطه‌ علاوه بر دریافتی های ماهانه مستخدم مانند پاداش و عیدی و کمک خواربار و غیره به او می‌پردازند، قابل توقیف نیست.

سلام وقت بخیر..بله میشوند اون پاداش وعیدی که میدانید به کدام شماره حساب و کدام شعبه واریز میگردد شما پیدا کنید و به دادگاه ببرید ودر اجرای احکام دستور توقیف رو بگیرید و به بانک مورد نظر ببرید.