آایا قاضی ایشان را ملزم به تهیه مسکن میکند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۵ #77441760

با سلام و وقت به خیر
من حدود ۱۵ ماه هست که عقد کرده ام و در طی این مدت اصلا نفقه ایی دریافت نکرده ام
و حدود ۵ ماه میباشد که به دلیل دعوا های عادی همسرم قهر کرده و نیست
اگر من در دادگاه خواهان ادامه زندگی باشم و همسرم منزل تهیه نکند حتی بخاطر حرف قاضی و قصد جدایی نداشته باشیم چه اتفاقی می افتد ؟
من خواهان ادامه زندگی میباشم ولی از ایشان خبری ندارم در این صورت رویه دادگاه ها و قاضی به چه صورت است ؟
حتی اگر همسرم اصلا شغلی نداشته باشد و اصلا درامدی نداشته باشد باز ایشان موظف به پرداخت نفقه و مهریه و تهیه مسکن برای من میباشند ؟
ایا قاضی ایشان را ملزم به تهیه مسکن میکند ایا ببیند که دخالت خانواده مانع زندگی من میشود ؟
از دخالت خانواده ها زندگیم در حال ویرانی میباشد

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما مهریه و نفقه را مطالبه نمایید و درخواست تهیه مسکن و لوازم برای شروع زندگی نمایید . ایشان موظف به پرداخت مهریه و نفقه و تهیه مسکن میشود و اوضاع مالی ایشان ارتباطی با این موارد ندارد .

با سلام در این صورت شما میتوانید طی دادخواستهای جداگانه ای ایشان را ملزم به پرداخت نفقه و همچنین مهریه و تهیه منزل مستقل و وسایل زندگی نمایید. و تهیه این موارد تکلیف زوج است و وضعیت اقتصادی و یا اشتغال ایشان تفاوتی در قضیه ایجاد نخواهد کرد.

باتوجه به اینکه ۵ماه است که ازهمسرتان اطلاعی ندارید لذا تهیه مسکن توصیه نمی گردد . بهتر است بابت مطالبه نفقه اقدام نمایید
نفقه و ماهیت آن عبارت است از همه نیازهای متعارف و متناسب با وضعیت زن از قبیل مسکن، البسه، غـذا، اثاث منزل، هزینه‌های درمانی و بهداشتی

سلام در هر صورت ایشان مکلف به تهیه مسکن و پرداخت نفقه و مهریه می باشد و قاضی حسب تقاضای شما ایشان را محکوم می نماید

سلام
زندگی مشترک! همانطور که از نامش پیداست مشترک است و هر دو نفر باید راضی باشند تا زندگی مشترک شکل بگیرد و با خواستن شما زندگی مشترکی شکل نمی گیرد
پرداخت حقوق مالی شما ارتباطی به مال دار بودن همسرتان ندارد و ایشان موظف هستند مهر و نفقه شما را پرداخت نمایند

با سلام
با تمکین زوجه، زوج در هر صورت موظف به تهیه مسکن و ملزومات زندگی مشترک و پرداخت نفقه و مهریه زوجه می باشد
و در مورد نفقه به شرطی که زوجه ناشزه نباشد و خانه مشترک را ترک نگفته باشد .