شکایتی شده که من گوشی او را دزدیدم چگونه میتوان بی گناهی خود را ثابت کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۲ #77309192

سلام ببخشید بنده با کسی مشکل داشتم و چند وقتی اصلا سمتشم نرفتم ولی الان شکایتی شده که من گوشی او را دزدیدم چگونه میتوان بی گناهی خود را ثابت کرد و راه های بی گناهی من را شرح دهید با سپاس ایا باید دست رو قران الهی بزارم و قسم بخورم که من نبودم؟؟؟

مشاوره حقوقی سرقت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما دوست عزیز نگران نباشید برای اینکه شاکی باید اتهامتان را اثبات کند تا رای به ضرر شما صادر شود مگر اینکه واقعا مدارک مستندی داشته باشد که باید ازخودتان دفاع کنید

شما نیازی به اثبات بی گناهی خود ندارید بلکه شاکی باید برای اثبات شکایت خود ذلیل داشته یاشد در غیر این صورت قرارمنع تعقیب صادر و شما خواهید توانست علیه ایشان شکایت افترا را مطرح نمایید

شما نیازی به اثبات بی گناهیتان و اتیان سوگند ندارید بلکه ایشان باید با ارائه ی مدارک ثابت کنند شما گوشیشونو دزدیدید

شما نیازی به اثبات بی گناهی خود ندارید بلکه بالعکس شاکی باید اتهام شما را ثابت کرده و آن را به شما منتسب نماید . در صورتیکه شاکی نتواند ارتکاب جرم از سوی شما را به اثبات برساند قرار منع تعقیب صادر خواهد شد .

باید با توجه به شکایت ایشان از خودتان دفاع کنید یکی از روشهای دادرسی طرفین میتواند به سوگند استناد نمایند