شاکی دارم در صورتی که کاری نکردم؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۴ #77271540

سلام. من تو سایت دیوار با یه آگهی مواجه شدم برای کار. از طریق واتس آپ باهاشون ارتباط برقرار کردم و درخواست کار دادم که گفتن داخل چند پنل SMS ثبت نام کنم و نام کاربری . رمز عبورم رو بدم بهشون تا پنل را شارژ کنن و به من اطلاع بدند چیکار کنم منم اینکار رو انجام دادم اما بعد از ۲ روز به من اعلام کردن که با اطلاعات پنل من از مردم کلاهبرداری کردن و حالا من شاکی دارم در صورتی که کاری نکردم.ضمنا هیچ پولی به حساب من واریز نشده. من بخوام شکایت کنم عنوان شکایتم باید چی باشه و اصلا چه کار باید انجام بدم ممنون میشم منو راهنمایی کنین. تو واتس آپم کلیه پیام ها رو دارم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بایستی موضوع شما بررسی گردد تا بتوان به کلاهبرداری بودن یا سوء استفاده از هویت یا هر عنوان دیگری به موضوع دست یافت و سپس برای نوع جرم ارتکاب یافته اقدام نمود .
علی ایحال شما با طرح شکایتی علیه شماره یا آیدی شخص که موجود است و نیز چت های موجود در این زمینه مبنی بر کلاهبرداری اینترنتی و سوء استفاده از هویت شما اقامه دعوی نمایید .
موفق باشید

سلام
باید بررسی بشه دلیل شکایت و مدارک تا بررسی بشه امکان دفاع وجود دارد یا خیر درخواست ارزابی حقوقی بدید لطفا