آیا می توان همراه دادخواست تقسیم ترکه و دادخواست خلع ید و اجرت المثل را انجام داد یا لازم است ابتدا تقسیم ترکه به نتیجه نهایی برسد و سپس دادخواست خلع ید و اجرت المثل کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۰۷ #77270063

با سلام واحترام
با توجه به اینکه یک ملک از متوفی به جا مانده و ملک در تصرف تهنها برادر وراث است و قصد تخلیه ندارد و مانع فروش نیز می شود و اصطلاحا سنگ اندازی می کند و دادخواست تحریر ترکه نیز انجام شده است.

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
خیر دادخواست خلع ید و مطالبه اجرت المثل باید جدا از دادخواست تقسیم ترکه باشد.

سلام وقت بخیر
این دو دعواهای مجزایی میباشند که می توانید با یکدیگر مطرح نمایید

با وجود گواهی انحصار وراثت هریک از مالکین مشاع می توانند این دادخواست ها را بدهند

با سلام در خلع ید باید سند مالکیت بنام خواهان خلع ید باشد . اجرت المثل قابل مطالبه است .

در دو دادخواستی جداگانه،تقسیم ترکه را جدا و خلع ید و مطالبه اجرت المثل را با هم در دادخواستی مطرح کنید

در دو دادخواستی جداگانه دعوا را مطرح نمایید.

با سلام
خلع ید فرع بر مالکیت بوده و با داشتن گواهی انحصار وراثت توسط هریک از مالکین مشاع ( ورثه ) امکان تقدیم این دادخواست وجود دارد و الزامی به موکول کردن آن به بعد از تقسیم ترکه نمی باشد .