فردی زمین ما را تصرف کرده و شکایت ما ۲ بار رد شده چکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۸ #77229869

سلام خسته نباشید وکلای عزیز
مادر بنده سال ۶۲ زمینی را قولنامه ای خریده
به دلیل شغل پدر سالها دوری زمانی که برگشتیم متوجه شدیم که زمین ما با قولنامه جعلی تصرف شده
قولنامه ای که جعل شده مال پلاک روبرو است که در دست متصرف است
۲ بار شکایت عدوانی کردیم اما دادگاه توجهی به قولنامه جعلی فرد نکرده
با وجود نا خوانا بودن قولنامه متصرف با پلاک زمین شخص مورد نظر گواهی پایان ساخت از شهرداری گرفته
قولنامه ما عادی است و مالک اصلی متعهد شده که در دفترخانه حاظر شده و انتقال بنماید
لطفا راهی به من پیشنهاد بدهید واقعا تنها سرمایه زندگی ماست این زمین

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شکایت کیفری تصرف عدوانی تا حالا نکردید و رد شده مجددا میتواتید دوباره طرح کنید چون جرمی مستمر است و در خصوص جعل باید دلیل داشت