اقاله قرارداد ممکن است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۶ #77218437

با سلام
در مبایعه نامه ملکی مقداری پول و چک پرداخت شده است. اما چک ها بنابر مشکلاتی پاس نشده است. بعد از صحبت با طرف مقابل قرار بر این شد که ملک عودت داده شود و چک و پول نیز برگردانده شود فروشنده زمین در آن زمان گفت که چک ها پیش ایشان نیست و نزد افراد ثالت می باشد. حال بعد از گذشت سه سال بر روی چک ها اقدام شده است و فروشنده به طور کلی منکر حرف های خود شده است.
آیا میتوان قرارداد را اقاله نمود؟
با اینکه حق فسخ در مبایعه نامه ساقط شده است.

مشاوره حقوقی قرارداد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اقاله قرارداد منوط به توافق طرفین می باشد با توجه به اینکه ملک را خریداری نموده اید و فروشنده نیز اقدام به انتقال چک ها نموده است لذا به نظر مالک ملک می باشید و فروشنده برای اقاله یا فسخ بایداقامه دلیل نماید و همچنین می تواند علیه شما طرح دعوای مطالبه وجه نماید

اقاله قرارداد منوط به توافق طرفین معامله میباشد مضاف بر اینکه حق فسخ معامله یک جانبه ساقط شده‌است.
و از آنجایی که معامله صحیح واقع شده است برای فسخ معامله باید دلیل محکمه پسندی ارائه شود