چرا درخواست کارشناس ۳ نفره کردم ولی سریع رای صادر شد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۰ #77218058

سلام.کارشناس قیمت ملک رو کم زده من درخواست کارشناس ۳ نفره کردم ولی رای صادر شده پرونده رفته تجدید نظر ۱۵روز نشد اونجاه هم رای قبلی رو تایید.باید چکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تقاضای کارشناسی میبایست به تایید قاضی پرونده برسد در غیر اینصورت رای صادره پس از ظرف بیست روز از ابلاغ و نیز پس رای رای صادر شده از تجدید نظر قطعی خواهد شد

تقاضای کارشناسی باید مورد موافقت رئیس دادگاه قرار بگیرد چنانچه دادگاه تشخیص دهد نیاز به هیئت کارشناسی نیست پرونده با اعلام نظر کارشناس منجر به صدور رای می گردد