برای اینکه مددکار بتواند یارانه فرزندانش را از شوهرش که زندان است جدا کند باید چه اقداماتی را انجام دهد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۲ #77203944

با سلام و عرض خسته نباشید
بنده یکی از مددکاران گروه فرهنگی جهادی محراب هستم و یکی از مددجویانم که وضع مالی خوبی ندارد در حال جدا شدن از همسرش است، همسر او در زندان است و پرونده طلاق اون در حال حاضر در دادگاه تجدید نظر است.
برای اینکه مددکار من بتونه یارانه فرزندانش را از شوهرش که زندان است جدا کند باید چه اقداماتی را انجام دهد؟
کمک شما سود مادی برای این خانواده و سودی معنوی برای شما دارد.
با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس ازطلاق نسبت به جداسازی یارانه اقدام کنید

قبل از طلاق و تعیین تکلیف حضانت فرزندان امکان جدایی سهم یارانه وجود ندارد.

درحال حاضر تنها راه این است که مطالبه نفقه کنند و سپس حسابهای ایشان مسدود و توقیف کنند واز محل همان حساب ها یارانه و نفقه خود را بگیرند

سلام
به مرکز پلیس +۱۰ مراجعه کنند
قبل از طلاق امکان جدا کردن یارانه برای آن ها وجود ندارد. اگر بخواهند یارانه خود را جدا کنند باید طلاق بگیرند و با مراجعه به مراکز پلیس+۱۰ سرپرست خود را تغییر داده و از اول ثبت نام کنند.