اگر تو مهلتی که وقت دادن خونه براش کرایه نکردم چه اتفاقی میوفته؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۹۸ #77116575

باسلام
من در پرونده الزام خوانده به تهیه مسکن جداگانه محکوم شدم که باید برای زنم خونه کرایه کنم الان برام اجرائیه اومده که باید برای زنم خونه کرایه کنم من پول ندارم که براش خونه اجاره کنم؛میخواستم بدونم اگر تو مهلتی که وقت دادن خونه براش کرایه نکردم چه اتفاقی میوفته؟ باید برم زندان یا جریمه نقدی میشم؟
باتشکرازدوستان عزیز

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان طرح دعوی ترک انفاق وجود دارد ‌

با درود می‌تواند به اتهام ترک انفاق طرح شکایت نماید

در صورت عدم تهیه مسکن و اینکه تهیه مسکن نیز جز نفقه محسوب می شود ایشان می تواند به جرم ترک انفاق شکایت کند

با سلام تهیه مسکن توسط زوج جز موارد نفقه محسوب می شود چنانچه به مدت شش ماه متوالی یا نه ماه متناوب زوج از پرداخت نفقه از جمله مسکن استنکاف کند زوجه به واسطه عسر وحرج میتواند تقاضای طلاق بدهد عدم پرداخت نفقه از لحاظ کیفری قابل پیگیری از سوی زوجه است درصورت عدم پرداخت نففه زوجه میتواند تمکین نکند لذا شما میتوانید بابت عدم توانایی به پرداخت نفقه دادخواست اعسار بدهید لذا جریمه و زندان نخواهید داشت

درود بر شما، خیر جریمه و حبس نمی‌شوید، لکن بایستی اثبات کنید که تهیه‌ی مسکن جداگانه برای شما مقدور نیست.

عرض ادب
مسلما لازمه تمکین زوجه پرداخت نفقه است و تهیه مسکن مناسب هم در راستای نفقه است اگر عدم توانایی مالی شما اثبات شود از مجازات معاف میشوید
اما پرداخت نکردن نفقه عدم تمکین زوج را در پی دارد و اگر این عدم پرداخت(تهیه نکردن مسکن)استمرار داشته باشد میتواند از شرایط ماده ۱۱۳۱ قانون مدنی و عسر و حرج زوجه برای طرح دادخواست طلاق باشد

در این پرونده نه زندان و نه جزای نقدی . ولی همسرتان مطالبه نفقه می نماید و شما محکوم به پرداخت می شوید. همچنین از دلایل عسر و حرج همسرتان جهت درخواست طلاق نیز می باشد