برادر بزرگتر زیر همه چی میزنه چیکار باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۰ #77080872

سلام برادر بزرگتر بعد از فوت پدر مال اموال بالا کشیده و ان موقع بقیه برادران کوچک بوده و حالا که همه برداران بزرگ شده اموال پدر میخواهن برادر بزرگتر زیر همه چی میزنه چیکار باید کرد؟؟

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید متن سوال رو واضحتر و کاملتر بیان کنید ،سوال کلی بنظر میرسد.

با سلام
اطلاعات داده شده ناقص میباشد اموالی از ماترک مرحوم باقی مانده است گواهی انحصار وراثت گرفته شده یا شما به برادرتون وکالت داده اید که باید سوال کامل مطرح شود اما در خصوص اقدام حقوقی میتوانید با عنوان ایفای ناروا و کیفری خیانت در امانت طرح دعوی کنید مهم اختیارات تفویض شده به برادرتان هست با یک وکیل جهت طرح دعوی مشورت کنید