آیا الان با ارائه کپی برابر اصل قولنامه و شهود میتوانم در دادگاه اعاده دادرسی بنمایم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۵ #77064193

سلام
در خصوص تصرف عدوانی از فردی شکایت نمودم و اصل قولنامه ارایه دادم دادستان حکم کیفرخواست متهم صادر و تصرف عدوانی را محرز دانستند اما بعد خروج از دادستان تا قبل مراجعه به جلسه اول دادگاه کیفری متهم در پرونده جداگانه درخواست جعل در مورد قولنامه اینجانب شکایت طرح نمود آنگاه فهمیدم اصل قولنامه م گم شده ( انگار متهم اصل قولنامه دزیده و به علم نبود اصل قولنامه ) در دادگاه حقوقی حکم برائت خود را بگیرد اما پرونده جعل با شهادت شهود و قولنامه برابر اصل شده اینجانب از جعل تبرئه گشتم اما اکنون دادگاه اول حکم برائت اینجانب در پرونده جعل و کیفرخواست اولیه که متهم که تصرفش محرز و نظریه هیت کارشناسی یک و سه نفره را نادیده گرفته و به استناد نبودن اصل قولنامه اصل برائت متهم را داده است
میتوان مالکیتم ثابت گردد؟

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سند مزبور دادخواست اثبات مالکیت را مطرح نمایید

از موارد اعاده دادرسی نیست

پیدا کردن سند گم شده از موارد اعاده دادرسی محسوب نمیشود .

دادخواست اثبات ماکیت دهید برای اعاده دادرسی دلیل جدید میخواد

بادرود بله شما میتوانید اول اثبات مالکیت دهید

درود
بهتر است ابتدا دادخواست اثبات مالکیت بدهید. ضمنا با دلایل سابق نمی توان اعاده دادرسی کرد.

سلام
بله اگر به صرف نبود قولنامه حکم صادر شده با پیدا شدن آن می‌توان اعاده دادرسی کرد.