قاضی می فرمایند باید ثابت کنی ۱ ماه پیش تو را بیرون کرده الان من چگونه ثابت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۴ #76948731

سلام خدمت بنیاد وکلای عزیز...شوهرم دست به زن دارد و بار آخر بعد کتک زدن من را از خانه بیرون کرد و الان ۱ ماه است خونه خواهرم زندگی می کنم اما او از ۳ ماه گذشته عدم تمکین گرفته و الان جناب قاضی می فرمایند باید ثابت کنی ۱ ماه پیش تو را بیرون کرده الان من چگونه ثابت کنم و جدا از این تهدید کرده ۲۰ م میدم برو پی خودت اما من مهریه ام ۲۰۰ سکه است و من خونه پدر شوهرم زندگی می کردم اما او یک خونه دو طبقه دارد و هم ماشین که ماشین را به نام مادرش کرده و حالا هم متوجه شدم خونه را هم فروخته و جای دیگر خریده الان میگند اگر عدم تمکین ثابت شود نفقه تعلق نمی گیرد و مهریه هم که کاری کرده انگار یک کارگر ساده است و دیروز در دادگاه هم کلی تهدید کرده و جناب قاضی حتی لوازم خانه که همسرم خریده بود را به خودش داد و مانده ام الان چکار کنم لطفا راهنمایی ام کنید...ممنونم.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای اثبات این امر بایستی : صورتجلسه پلیس ۱۱۰ موجود باشد یا اینکه استشهادیه همسایگان موجود باشد
اما حال اگر زوج اموالی نداشته باشد ناچار است یا حبس بکشد یا دادخواست اعسار و مهریه را اقساطی بپردازد شما میتوانید اقدام به مطالبه مهریه ، استرداد جهیزیه نمایید .

ابتدا باید اقدام میکردید
از طریق تماس با پلیس ۱۱۰ یا شاهد (همسایه)

سلام
متاسفم
عرض کنم که در حال حاضر راهکاری ندارید چون مراحل بیشتری از دادگاه را طی کرده اید میبایست همان زمان که از منزل بیرون رانده شدید با ۱۱۰ تماس میگرفتید و گزارش تهیه میکردید