تهاتر خودرو و موتور، امکان فسخ و استرداد خودرو بابت قیمت موتور

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۴ #76909866

سلام، من ماشینم رو با یک موتور ۲۰۰ سر به سر دادم، بعد قیمتی که در قولنامه نوشتیم ۱۱۰ میلیون بود و من فکر کردم که موتور همین قیمته که حتی صاحب موتور قسم خورد موتور تا ۱۶۰ میلیون ارزش داره اما الان فهمیدم که کلا موتور ۳۰ الی ۵۰ میلیون ارزش داره. بعد مهلت وکالت نامه‌ای که دادم بهش گذشته و هنوز ماشین و پلاک به اسم خودمه و همینطور موتور هم به اسم اونه و در قولنامه به شرط تعویض پلاک زدیم فسخ رو چون گفت تقویت شدست و بعد فهمیدم که فقط ظاهر موتور رو عوض کرده که کلا ده میلیون هم نشده هزینه‌ش. من الان چکار باید بکنم که پس بگیرم ماشینم رو و موتور رو بدم بهش با اینکه هنوز به اسم خودمه؟ از من وکالتنامه می‌خواد و نمیدم بهش قبول هم نمیکنه پس بده، میگه حواست رو جمع می‌کردی سرت کلاه نره.

مشاوره حقوقی قرارداد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان فسخ قرارداد به علت زیان دیدن شما یا اصطلاحا فسخ به علت غبن از طرف شما وجود دارد‌. البته اگر مدت زیادی نگذشته باشد.

سلام چنانچه با عنوان موتور ۲۰۰ فروخته یا معاوضه شده باشد و چنین وصفی وجود نداشته باشد بیع باطل است

با سلام
مبایعه نامه موصوف بایستی بررسی گردد تا بتوان اظهارنظر نمود. پیشنهاد می شود از مشاوره وکلای بنیاد استفاده کنید.