چکی که ۷ سال از تاریخ سر رسیدش گذشته را میشود واگذار کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۲۷ #76907093

سلام روز بخیر، چکی که ۷ سال از تاریخ سررسیدش گذشته باشد و اقدامی جهت وصول چک صورت نگرفته باشد و از قانون تجارت خارج شده باشد مراحل واگذاری به شخص دیگری چگونه است آیا امکان دارد چک را به شخصی واگذار کنم تا از طریق قانون پیگیری کند یا اینکه ممکن نیست و چه شرایطی را برای انتقال باید طی کنم ممنون.

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از این زمان ها چک دیگر به عنوان سند تجاری قابل مطالبه نیست و به عنوان سند عادی طلب قابل مطالبه است .

سلام بله انتقال ان ممکن است و دارنده چک می تواند با برگشت زدن چک علیه صادر کننده اقامه دعوا نماید

با سلام
میتوانید چک را منتقل کنید
همچنین هرزمان میتوانید برای مطالبه وجه چک دادخواست حقوقی طرح نمایید
فقط شکواییه صدور چک بلامحل ممکن نیست

باسلام
بله می توانید انتقال دهید و شخص دریافت کننده می تواند با دریافت گواهی عدم پرداخت از بانک و ارائه دادخواست مطالبه وجه چک موضوع را پیگیری نماید.
باتشکر

بله میشود نسبت به چک مذکور اقدامات قضایی و تعقیب را بعمل اورد

اگر چک را برگشت زده باشید میتوانید پشت چک یا گواهی عدم پرداخت بانک بنویسید تمامی حقوق خود را به شخص مدنظر انتقال دادم و امضا بزنید مطالبه وجه امکانپذیر است ولی چون از شمول تجاری بودن خارج شده است مبلغ خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه وجه محاسبه می شود

با سلام
بله امکان انتقال وجود دارد فقط اگر شما خودتان گواهی عدم پرداخت از بانک دریافت کرده باشید دیگر امکان شکایت کیفری برای شخصی که چک را به انتقال داده اید وجود ندارد.