درست است که باید شهود کافی و مبلغ معامله مشخص باشه و پرداخت شده باشد میشه راهنمایی فرمایید؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۴۹ #76863230

با عرض ادب برای دادخواست بطلان معامله به علت مستحق الغیر بودن باید چه دلایلی و مدارکی برای اثبات این خواسته را داشته باشی ایا درست است که باید شهود کافی و مبلغ معامله مشخص باشه و پرداخت شده باشد میشه راهنمایی فرمایید در صورت امکان ماده قانونی اشاره کنید

مشاوره حقوقی قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
درصورتی که مدرک مستندی اعم سند رسمی یا عادی برای اثبات مالکیت خود داشته باشید

سلام، سند مالکیت و مبلغ بیع، سند معامله بعدی،و اگر شاهدی دارید، شهادت شهود را هم پیوست کنید.

با سلام
در صورتیکه سند عادی یا رسمی به نام شما باشد و مورد انتقال به غیر توسط دیگری انجام شده باشد با استناد به سند میتوانید شکایت فروش مال غیر به دادگاه نمایید.

مدارکی همچون سند مالکیت یا شهادت شهود برای اثبات مالکیت دیگری، و سند معامله ای که انجام داده اید

اصلی ترین مدرکی که نیاز است جهت اثبات سند مالکیت است برای اثبات اینکه مال متعلق به شما بوده و شخص دیگری آنرا به دیگری فروخته است.

با سلام
اگر معامله ای انجام شده قطعا باید مبلغ بیع و مقدار آن باید مشخص بشود و حتما شما مبلغی پرداختید بدون پرداخت که بیع واقع نمی شود

سلام
ارایه مدارک و مستندات کافی مبنی بر مستحق الغیر بودن ملک کفایت میکند