آیا متهم میتواند با توجه به اینکه هیچگونه دفاعی از خود نداشته با واخواهی رای زندان را بشکند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۹ #76861865

اینجانب در سال ۸۵ مبالغی را جهت همکاری به فرد دیگری سپرده و در قبال آن ۵ فقره چک دریافت کردم(جمع این ۵ چک مبلغ شش میلیون و پانصد هزار تومان است. البته چک دیگری هم وجود دارد که به علت تاریخ دیرتر از زمان دادگاه لحاظ نشده و تاریخ برگشت آن بعد از رای دادگاه بود). ایشان متاسفانه ملک خود را فروخته و بدون پرداخت مطالبات محل زندگی خود را ترک نموده و چک ها یکی بعد از دیگری برگشت خورد. پس از شکایت در دادگاه نیز حضور پیدا نکرده در نتیجه قاضی با استناد به مواد ۳ و ۷ و ۲۲ قانون صدور چک متهم را به دو سال حبس تعزیری محکوم کرد.و این رای قابل تجدید نظر خواهی در محاکم تجدید نظر استان می باشد.
حال با توجه به اینکه مخفی گاه متهم آشکار شده و مامور جلب به منزل آنها ورود کرده بعد از گذشت تقریبا ۱۴ سال به دادگاه مراجعه نموده و سند سپرده است.
این را هم اضا فه کنم که متهم بیش از ۱۰ شاکی داشته و تعداد بسیار زیادی چک برگشتی دارد(به گفته خودشان رضایت خیلی از شکات را گرفته) و نیز در حال حاضر دارای منزل مسکونی به نام خودش است.
سوالات اینجانب اینجانب این است
۱-وکیل متهم اظهار کرده که پول دریافتی به عنوان سودی بوده.آیا متهم میتواد با توجه به اینکه هیچگونه دفاعی از خود نداشته با واخواهی رای زندان را بشکند؟
۲-چک ها به رقم ۹ میلیون تومان می رسد که برای سال ۸۵ است. چه درخواستی باید ارائه شود که برای کارشناسی مبلغ فوق به قیمت روز اقدام نمایند؟تقریبا این مبلغ چقدر افزایش می یابد

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متهم حق واخواهی دارد و ادعای ایشان که تایید نشده است پس حق دفاع دارد و شما میتوانید دفاع ایشان را رد نمایید و وثیقه هم دارد تا زمان حصول نتیجه قطعی بایستی صبر کنید .