خریدار ملک تا چه مدت میتواند در تسویه تتمه حساب تاخیر نماید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۶ #76853815

سلام
ملکی را فروختم. خریدار ۵۰% از کل را پرداخت نمود و ۵۰% دیگر به هنگام سند و تحویل ملک ( همزمان ) در تاریخ معلوم منوط شد. اکنون سند در همان تاریخ آماده ولی پول خریدار آماده نیست و محضر به دلیل اینکه از ۷ صبح تا ۲ در محضر حضور نداشته اید عدم حضور صادر نکرد. در قولنامه برای فسخ ۱۰% و برای تاخیر روزی ۱۵۰ هزار پیش بینی شده است.
۱. ادامه تاخیر در پرداخت تا چه زمانی قابل قبول است؟
۲. نحوه گرفتن خسارت و دیر کرد به چه صورت است؟
متشکرم.

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید در ساعاتی که دفترخانه کار می کند در آنجا حاضر می شدید حال باید اظهارنامه بدهید و توافق جدید منعقد کنید

با ارسال اظهارنامه تاریخی جدید برای حضور را به طرف مقابل اعلام نمایید و در تاریخ مقرر در صورت عدم حضور گواهی از دفتر دریافت نمایید

اظهارنامه ای رسمی به خریدار ارسال و تاریخ و ساعتی جدید برای حضور در دفترخانه تعیین نمایید. و نتیجه عدم حضور قراردادی را نیز متذکر شوید.

در ادامه پاسخ سوال قبلی مشخص شد که در زمان مقرر در محضر از شروع تا پایان ساعت اداری حضور نداشته اید و اقدام و عذر سردفتر صحیح بوده است. تاخیر در پرداخت برخلاف شروط قراردادی مجاز نیست باید اظهارنامه جدیدبه طرف مقابل بفرستید و زمان و تاریخ جدیدبرای حضور در دفترخانه تعیین کنید.

با سلام
می توانستید از محضر دار بخواهید با او تماس حاصل کنه. حالا هم یک اظهار نامه رسمی براش بفرستید و دادخواست بدهید و در آن خسارات عدم انجام تعهد را هم در کنار الزام به انجام تعهد خواستار بشوید