دعا نویسی در دادگاه چقدر اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۵ #76840778

سلام خدمت وکلای عزیز
فردی دزدیده شده، پلیس نتونسته پیدا کنه ولی ما پیش دعا نویس رفتیم و با آینه بینی بهمون مشخصات فردی رو داده که میگه ایشون فرد رو در بیابون به قتل رسونده و همونجا دفن کرده

اصلا قانونی هست؟ میشه به پلیس در دستگیری قاتل کمک کنه

مشاوره حقوقی قتل
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر درقانون ما چنین چیزی پیش بینی نشده وفاقد اعتباراست

با توجه به اینکه این امر برای قاضی دادگاه از اعتبار قانونی برخوردار نمی باشد لذا هیچ دلیل محسوب نخواهد شد و مورد قبول قاضی نخواهد بود

دعا نویسی در دادگاه وجاهت قانونی ندارد

با سلام هرچیزی امکان داره و ناممکن نیست

با درود رمالی و دعانویسی جرم است اظهارات ایشان فاقد وجاهت قانونی است و قابل ترتیب اثر نمی‌باشد لیکن ممکن است علیه دعانویس بتوان اقدام کرد.

درود
خیر اعتباری در دادگاه ندارد گفته های دعانویس.

سلام
خیر اظهارات دعانویس قابل استناد و اعتنا نیست.