تخلف پلیس کلانتری بدلیل فامیل بودن با متهمین و تهدید به زندان انداختن رو چطور میشه پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۲۲ #76708353

باسلام و وقت بخیر خدمت کارشناسان گرامی
یک سوالی داشتم...
یه پرونده ای هست که منو خانوادم داخلش شاکی هستیم و متهمین افرادی رو از اقوام خودشون اجیر میکنن و به داخل خونه ما و یا جلوی درب منزل میفرستن که با تهدید توهین هتک حرمت و آبروریزی و قصد درگیری رضایت زوری میخوان یک فامیلی هم داخل کلانتری دارن که با استفاده از همون کارهاشون رو پیش میبرن که دوتا از افراد اجیر شده اسم و فامیلی و محل خدمت و شماره تلفنشو داخل خونه ما گفته و گفته که میدم فلانی‌‌...پدرتونو در بیاره!
درخال حاضر ما شکایت کردیم و پرونده امروز رفته بود کلانتری که مارو خواستن
و به خوبی فامیلشو دیدم و گفت میرید شکایت میکنید ها؟پدرتونو در میارم میندازمتون زندان و‌‌‌...
و متهم همونجا گفت اره آقای فلانی فامیلمه میخوای چیکار کنی،برات دارم و...

اسم اون شخص که داخل کلانتریه داخل متن اظهارات هست آیا میتونه از دست ما شکایت کنه و برای ما دردسر ایجاد کنه؟
لازم به ذکره بنده شاهد،فیلم دوربین مداربسته،گزارش صورت جلسه پلیس۱۱۰ دارم
هر ۳شهود کامل گفتن که افراد اجیر شده اومدن توهین و تهدید کردن و اسم این آقارو بردن...
در حال حاضر این آقایی که از اقوام متهمین هست و درکلانتری مستقر هست و ماکه شاکی هستیم رو تهدید به دردسر انداختن،زندان و پدر در اوردن کرده،و ما که شاکی هستیم و شهود هامون داخل متن اظهارات اسمشو بردیم آیا میتونه دردسری برای ما درست کنه؟میتونه برای ما پرونده تشکیل بده؟چون ۵بار حرفاشو تکرار کرد...
سامانه ای سازمانی ارگانی اداره ای وزارتی جایی هم هست که شکایت کنیم و رسیدگی کنن؟
ممنون میشم توضیح بدید
متشکرم

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر پلیس مذکور ضابط دادگستری هم باشد، بعلت اختلال در تعقیب متهمین باید در دادسرا و دادگاه عمومی پاسخگو باشد و مجازات درجه ۵ به تصریح مواد ۵۷۰ و ۵۷۵ تعزیرات محکوم می شود و باقی جرایم مرتبط هم موجب تشدید مجازات او می شود

به سامانه ۱۹۷ گزارش کنید

درود بر شما
بدون دلیل قانونی و بدون دستور مقام قضایی نمی توانند شما را به زندان بینندازند . درصورت داشتن دلایل قوی جهت اثبات اقدامات مامور،در دادسرای نظامی شکایت کنید .

با سلام و ادب
جمله ای که ایشون گفته فقط جهت این بوده که شمارو به رعب و وحشت بیندازند.مینونید در دادسرای نظامی شکایت کنید.

از طریق طرح شکایت در دادسرای نیروهای مسلح و همینطور گزارش به ۱۹۷ میتوانید موضوع را پیگیری کنید .

سلام
از این حرف ها زیاد می زنند برای زندان رفتن باید مرتکب جرم شده باشید شما می توانید بادلیل ومدرک ویاشهود از مامور به جرم تهدید و توهین شکایت کنید

نگران نباشید نمیواندد کاری انجام بدهند