برای سلب حضانت کودک از مادر چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۵۶ #76679477

با سلام
زنم با حرفای پدرش کل زندگیمو که به اسمش بود از قبیل خونه و ماشینو همراه با کلیه لوازمش برد و از من استرداد کودک شکایت کرد در دادگاه با این که من گفتم پدرش و عموش معتاد هستن و سوابق کیفری دارن وکیلش با درست کردن قولنامه مبنی بر زندگی مستقل کودک ۵ سالم و ازم گرفتن با اینکه من اصلا آدرسی ازشون ندارم تو برگه رای نوشته بود با تایید مامور قضایی حالا چند روزی میشه که تازه با کمک یکی از دوستا ن فهمیدم زنم دارای سابقه کیفری سرقت در سال ۸۷ بوده آیا میتونم بچهمو از زنم بگیرم با توجه به سابقه سرقت که داره بچه من پس ۵ سال ۶ ماهه هست. ممنون میشم ازتون خدا خیرتون بده.

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
نسبت به تقدیم دادخواست سلب حضانت اقدام فرمایید .
بدیهی است به عنوان دلیل به رای قطعی صادره علیه همسرتان اشاره می نمایید .
تصمیم گیری در این خصوص کاملا با مقام قضایی است و چنانچه احراز نماید که مصلحت کودک ایجاب می نماید نزد مادرش نماند از ایشان سلب حضانت می کند .

با سلام بله این موضوعدر رد صلاحیت موثر میباشد چرا که در شیوه تربیتی کودک تاثیر گذار است و فرزند دچار انحطاط اخلاقی خواهد گردیدید و مصلحت طفل در این است که با شخصی ک سابقه کیفری دارد زندگی ننماید

طبق قانون حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر است،لیکن با توجه به موردی که شما در مورد سابقه کیفری موثر ذکر کردید میتونید درخواست سلب حضانت بدلیل مذکور ارائه کنید.تشخیص این مورد با دادگاه است

سلام کاربر عزیز حضانت کودک تا هفن سالگی با مادر است لیکن با توجه به جرم ارتکابی از جانب همسر شما با ارجاع دادخواست سلب حضانت میسر است.

با سلام
در صورت داشتن سابقه کیفری برای همسرتان ، دادگاه با برسی اوضاع و احوال و سوابق همسرتان میتواند عدم صلاحیت وی را برای حضانت طفل صادر نماید .

شما می توانید دادخواست سلب حضانت از همسرتان راپیگیرباشید. امکان سلب حضانت ازمادربه دلیل عدم صلاحیت وجوددارد

حضانت با مادر است لاکن با توجه به جرم ارتکابی از سوی همسر شما سلب حضانت امکانپذیر است