ارائه فاکتور به خارج از کشور چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۸ #76601610

سلام. شرکت ما قراره یه پروژه طراحی برای یک شرکت استرالیایی انجام بده. اون شرکت از ما درخواست یک فاکتور کرده تا بتونه با استفاده از فاکتور برای پول انتقال بده . اما ما نمیدونیم که چه فرمتی رو باید رعایت کنیم و فاکتور رو بهش ارائه بدیم . کسی میتونه در این زمینه به ما کمک کنه ؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما بعنوان فروشنده خدمات طراحی باید قبل از توافقات پروفرمااینوویس که همان پیش فاکتور اعلام شرایط مالی مورد نظرتان است را برای شرکت استرالیائی ارسال میکردید و در آن میزان دستمزد شرایط دریافت و نحوه ارسال مبلغ را برای آنها روشن می کردید . باتوجه به وضعیت فعلی عدم انتقال ارز از طریق سیستم بانکی باید با دقت بیشتری در این بخش عمل کنید .