اگر مهریه دنگ خونه ثبت گردد، باید جهیزیه کامل برده شود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۰۴ #76597093

سلام من میخوام مهریه برام دنگ خونه زده بشه و برای جهاز هم فقط لوازم برقی اشپزخونه دارم
اطرافیان میگن که اگر دنگ خونه بزنی باید جهاز کامل ببری وگرنه بهت دنگ نمیدن
میخواستم بدونم واقعا اینطور هس؟آیا این حق دارم من که طبق شرایط عمل کنم یا نه حرف اطرافیان درسته؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وفق قانون جهیزیه ( اثاث البیت ) بر عهده ی زوج است . این حرفهای عامیانه وجاهت قانونی ندارد .

سلام
میزان مهریه ارتباطی به جهیزیه ندارد
طرفین جداگانه در خصوص هریک امکان توافق دارند

خیر الزامی در این خصوص ندارید

سلام .الزام قانونی وجود ندارد ودرحد عرف است

نخیر
اطرافیان شما فاقد اطلاعات حقوقی هستند

ازنظرقانونی تهیه اسباب منزل به عنوان نفقه برعهده زوج می باشدوارتباطی به مهریه ندارد

درود
خیر حرف اطرافیانتان درست نیست