قفل کردن درب منزل توسط همسر زمان خروج تا بازگشت به منزل

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۷ #76580885

سلام، آیا همسرم اجازه دارد وقتی در منزل نیست درب را روی من قفل کند و شب که به منزل می‌آید درب‌ها را باز کند؟ من باید قانونا چه اقدامی کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، میتوانید فورا شکایت نمایید.

باسلام ایشان حق اجازه چنین کاری رانخواهندداشت ،میبایست علیه ایشان دعاوی حقوقی یاکیفری بسته به سایرشرایط شمامطرح گردد.

از نطر قانونی ایشان اجازه چنین کاری را ندارد توصیه می‌شود دراین مورد با پلیس واورژانس اجتماعی تماس بگیرید.

با سلام
با کلانتری تماس بگیرید تا موضوع را صورت جلسه کنند.

با سلام
با ۱۱۰ تماس بگیرید ، صورت جلسه کنند . مطلعین و شهود و نیز این صورت جلسه میتوانند در اثبات حبس غیر قانونی شما علیه همسرتان موثر باشند .

سلام قانونی نیست ولی میتوانید موضوع را از طریق کلانتری و دادسرا پیگیری نمایید

بادرود
این کار غیر قانونی است بازداشت عیر مجاز محسوب می شود با ۱۱۰تماس بگیرین