منظور از قرار نهایی چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۶۹ #76540224

سلام وخسته نباشید
از آقایی هفده تومن طلب داشتم، چک داد و وقتی که هنوز بازار همه چیز ارزان بود سال نود و شش چکهایش پاس نکرد از اول سال نود و هفت قرار شد ماهی یک تومن بده تا با ضرر من بشه در کل بیست و چهار میلیون ولی نزدیک هفت میلیون داد، اینم روزی پنجاه هزار تومان تا تقریبا هفت تومن که گفتم داد دیگه چند ماه نداد من هم چکها را دادم همسرم اقدام کرد و دوباره ماهی یک تومن شورای حل اختلاف گفت که قرار شد بده تا بیست میلیون، حالا رفته شکایت کرده و بابت اون هفت تومنی که داده بوده به من الان پیام امد شعبه ی دادیاری برام قرار صادر شده.
آیا با این حد ضرری که کردم می تونه کاری بکنه و منظور از پیامک قرار چیست؟
و میتونه جلب من بگیره یا خیر؟
بابت اینکه بیست و چهار تومن بده فقط زبانی بوده در ضمن یکی چک پانزده میلیون دیگر هم از شخص دیگه بهم داده بود که تاریخش مال دو سال دیگه است ولی طلبی بابتش نداشتن فقط داد که جبران میکند و خسارت عقب افتادن چک را جبران میکند با دادن چک تاریخ دو سال دیگه.
محبت کنید اگر پیگیری کند عاقبت چه خواهد شد؟
متشکرم

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرارنهایی یعنی تکلیف نهایی شده و با توجه به این که شما دعوت نشده اید به بازپرسی احتمالا قرار منع تعقیب صادر شده
ایشان تنها در صورتی که بتواند ربوی بودن را اثبات کند می تواند شکایاتی را مطرح کند و احتمالا برای شما حکم جلب صادر شود
اما شما بادلایل و مدارک باید بتوانید عدم ربوی بودن معامله را اثبات کنید یا منکر ربوی بودن بشوید تا به حقوقتان برسید

سلام
وقتی قرار صادر شده بدون اطلاع شما یعنی احتمالا از نظر دادسرا مبانی جرم شکل نگرفته و شکایت به نتیجه نرسیده در غیر اینصورت شما به دادگاه دعوت میشدین بخصوص که پیام آمده یعنی احتمالا کد ملی شما هم معرفی شده برای ثنا