آیا این برای من سو پیشینه محسوب میشود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۸۷۴ #76513102

سلام من سال ۹۳ به پرداخت مهریه محکوم شده و ۱۷ روز زندان رفتم بعد یکجا مهریه رو پرداخت کردم و بیرون اومدم.آیا این الان برای من سو پیشینه محسوب میشه استعلام کردم تو برگه نوشته به دلیل عدم پرداخت مهریه داری سابقه است الان میخوام تو سازمانی استخدام بشم چه جوری این رو پاک کنم.میگن برو پیش دادستان که زیرش بنویسه غیر موثره آیا این کار رو میکنن؟متشکرم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر سوپیشینه محسوب نمی گردد

سلام مشگلی برای استخدام ندارید زیرا پرونده موثر کیفری ندارید

باسلام
بابت مهریه سوء پیشینه ای برای شما منظور نمیشود هیچ محرومیتی برای شما وجود ندارد

با سلام

اولا سوءپیشینه ای که می گویند، درخصوص پیشینه های کیفری مطرح است نه حقوقی...
ثانیا سوءپیشینه های کیفری نیز به دو دسته مؤثر و فاقدتاثیر تقسیم می شوند که در خصوص دسته دوم گواهی «فاقد محکومیتهای مؤثر کیفری» صادر می گردد
اما در خصوص شما مانند سایر افرادعادی گواهی عدم سوء پیشینه عادی صادر می گردد.
ثالثا در تمام موارد برای استخدام پس از دریافت پاسخ انگشت نگاری (چه دارای سابقه زندان و چه بدون سابقه زندان) برای دریافت گواهی عدم سوء پیشینه باید به دادسرا مراجعه نمود...

با سلام. حبس در پرونده حقوقی موجب ایجاد سوءپیشینه کیفری نمی‌شود.

شما محکومیت موثر کیفری ندارید .
بنابراین اصولا نباید مشکلی در استخدام داشته باشید

شما دارای سوء پیشینه هستید ولی چون محکومیت موثر کیفری ندارید . مشکلی در استخدام ندارید