آیا این مهم از شرایط عدم پرداخت مهریه به زن می باشد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۲۸ #76510016

ایا در زمان ازدواج خانواده دختر و حتی خود دختر از قبل مطلع بودند که در دوران تجرد بینی وی دچار شکستگی و انحراف می گردد اما در زمان خواستاری مرد این موضوع را بازگو نمی نمایند و به نوعی مخفی ووی را فریب می دهند و مرد بعد از مدتی این موضوع را متوجه می گردد ایا این مهم از شرایط عدم پرداخت مهریه به زن می باشد یا خیر. و سوال بعدی اینکه کالاها منظور همان ۷ قلم که توسط مرد قبل از عروسی خریداری می گردد در چه صورت خانواده دختر نمیتوانند استراد نمایند و توقیف نمایند و یعنی مال مردمی شود. با تشکر فراوان.

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مهریه به هیچ نحو و عنوان ساقط نمیگردد و به قوت خود باقی است

ماده ۶۴۷

چنان چه هر یک از زوجین قبل از عقد ازدواج طرف خود را به امور واهی از قبیل داشتن تحصیلات عالی، تمکن مالی، موقعیت اجتماعی، شغل و سمت خاص، تجرد و امثال آن فریب دهد و عقد بر مبنای هر یک از آن‌ها واقع شود مرتکب به حبس تعزیری از شش ماه تا دو سال محکوم می‌گردد.

با سلام و احترام
اگر از موجبات فسخ نکاح باشد در شرایطی خاص زوجه نمیتواد مهریه را مطالبه کند.
موفق باشید.

سوال شما در خصوص هفت قلم کالا واضح نیست.
بستگی به عرف هر منطقه هدایا و جهیزیه متفاوت است و استرداد هدایا شرایط خاص خود را دارد.

این مسائلی که بیان کردید باعث از بین رفتن مهریه نمیشود

با سلام
در صورتی که تدلیس رخ داده باشد موجب فسخ نکاح می باشد و در مواردی از فسخ مهریه تعلق نمی گیرد

هیچ چیزی باعث از بین رفتن مهریه و یا عدم تعلق مهریه به زن نمی شود