نمیخوام از تهران بروم، چه راهکاری برای این اذیت کردن و محکوم کردن او پیشنهاد می کنید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۷ #76495784

سلام من و همسرم یک ساله عقدیم ایشان از فروردین امسال بنده را ترک کرده است.
بنده هم از ایشان ترک انفاق و دادخواست مهریه و نفقه نمودم
حال ایشان برای اذیت کردن بنده و رفع اتهام میخواد مرا بدون گرفتن جشن عروسی و مقدمات آن به شهر دور کرمانشاه ببرد.
لطفا راهنماییم کنید که من چون تمام زندگیم و همچنین خود او در شهر تهران است نمیخوام از تهران بروم، چه راهکاری برای این اذیت کردن و محکوم کردن او پیشنهاد می کنید؟
سپاس فراوان

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت باکره بودن میتوانید از حق حبس برای ایشان استفاده نمایید یا در غیر اینصورت اگر در بند عقدنامه بندی مربوط به محل سکونت وجود نداشته باشد در صورت عدم رضایت برای زندگی مشترک نسبت به طلاق توافقی بصورتی که شما از مطالبه نفقه و مهریه گذشته و ایشان شما را طلاق دهند اقدام کنید

با سلام خدمت سرکار علیه خانم بدوا استدعای سازش دارم سپس به حضور تان معروض میدارم سکونت در شهر کرمانشاه با آب و هوای کوهستانی و پاک و در کنار مردم مهمان نواز کرد تجربه ای خوشایند میباشد چنانچه همشهری بنده موجب تکدر خاطر گردیده صمیمانه مراتب تعذر و طلب بخشش تقدیم میگردد و اما بعد بر طبق قانون مدنی اقامتگاه زن شوهر دار همان اقامتگاه شوهر است مگر آنکه مسکن علیحده تعیین نموده باشند یعنی چنانچه در سند نکاحیه اختیار تعیین محل سکونت به شما داده نشده مکلف به تمکین از شوهرتان می باشید

اگر حق انتخاب مسکن ندارید بنظر بهترین راهکار استفاده از حق حبس باشد منوط به اینکه با کره باشید

در صورتی که هنوز دوشیزه باشید میتوانید از حق حبس استفاده کنید و تا مهریه را کامل دریافت ننموده اید تمکین نکنید و به منزل او نروید .

با سلام.ایا در متن نکاح نامه صحبتی از حق سکونت شده است؟
و اینکه در مقدمات پیش از عقد مطالبه جشن عروسی شده؟مکتوب؟