بابت ضرر و زیان مالی ناشی از تخریب خودرویم و گوشی چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۱ #76447452

سلام خسته نباشید سال نو مبارک
خلاصه میگم شخصی بنده را مورد ضرب جرح قرارداد و ماشین و گوشی ام را تخریب کرد
شکایت کردم و کیفرخواست صادرشده و جلسه رسیدگی دادگاه کیفری در اردیبهشت تعیین شده
میخواستم بابت ضرر و زیان مالی ناشی از تخریب خودرویم و گوشی را مطالبه کنم چکار باید بکنم؟
آیا هزینه ای بابت دادرسی باید بدهم اگر بلی میتوانم آنها را نیز مطالبه کنم؟
ضمنا برای پرونده در مرحله دادسرا وکیل گذاشته بودم که بعدا عزلش کردم ولی مبلغی توافقی بهش پرداخته بودم آیا هزینه وکیل را نیز میتوانم بگیرم؟
همه اینها در یک دادخواست میشه؟ یا جداگانه؟
متشکر و سپاسگزارم

مشاوره حقوقی دادسرا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای مطالبه ضرر و زیان ناشی از جرم و تخریب عمدی می توانید دادخواست تامین دلیل از طریق شورا مطرح و سپس با مدارک و مستنداتی که دارید دادخواست مطالبه مطرح تا هم زمان با پرونده کیفری رسیدگی شود.

با سلام
اگر شما در شکایت ضرب و شتم اشاره به خسارت و تخریب اموال شخصی نموده اید مشکلی نیست اما در غیر این باید شکواییه جداگانه برای تخریب تنظیم نمایید و کلیه هزینه های دادرسی و حق الوکاله و غیره را در صورت حکم قطعی محکومیت متشاکی ، از ایشان اخذ میگردد