با این اوصاف چگونه میتوانم حضانت فرزندم را از او بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۰ #76445420

دخترم ۷سالشه و با پدرش که زن گرفته زندگی میکنه،ولی دخترم اونجا ارامش نداره و زندگی با اونا رو نمیخواد،حتی اظهار میکنه پدرش سیخو گذاشته زیره فرش و تا دخترم میخواد حرف بزنه با سیخ تهدیدش میکنه و گاهی میزنتش،در طوله هفته اصلا حمام نمیبرنش و من هفته ای ۱روز که میبینمش حمامش میکنم،نه به بهداشتش میرسن نه به سلامتیش
ایندفعه دیدیم پدرش با سیخ میخواسته بزنتش انگشته دستش گیر کرده به نوکه تیز سیخ و گوشتش کنده شده و عفونت کرده و حتی پمادم بهش نزدن و پشت گردنشم با ابه داغ سوزونده شده و پوستش کنده شده و گوشت قرمزش مشخصه،میگف حتی شبم نمیتونستم بخوابم رفتم به بابام گفتم محل نداد،دخترم لوزه سوم داره وخوب نمیتونه نفس بکشه و حتما باید عمل بشه و شبا با دهنه باز میخوابه،ولی پدر محل نمیده،لباس و کفشاش کوچیک شدن ولی باباش میگه پول ندارم و نمیخره،درحالیکه ماهی حدود ۵.۶ تومن درآمدشه و زنه جدیدشم همین مقداره حقوقش،حتی گاها چند روز میفرستنش با زور خونه مادربزرگ و بچه فقط مجبوره با اون بمونه،دخترم اونقدر گریه میکنه و جیغ میزنه که تارهایه صوتیش صدمه دیدن که صداش کاملا بم شده هفته هاس همینطوریه صداش،زنه جدید اصلا کتک نمیزنه ولی در قباله کتکایه پدر جلو چشمش هم فقط سکوت میکنه و از بعد جنگ روانی وارد میشه و رو اعصابه دخترمه و با گفتنه تو مادرت زنه خوبی نبود یا اینکه تورو من دوس ندارم و نمیخوامت و به زور نگهت داشتم. پدرتم بابایه منه بابایه تو نیس، تورو دوست نداریم، بابات فقط منو دوس داره و.... فقط بچمو گریه میندازه.
من چه جوری میتونم دختره ۷سالمو از اون شکنجه گاه نجات بدم؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید دادخواست عدم صلاحیت پدر در حضانت دختر را مطرح کنید و با اثبات عدم صلاحیت روانی و جسمی پدر حضانت طفل را خود به عهده بگیرید
موفق باشید

باتوجه به توضیحات شما میتوان اازطریق دادگاه طفل را تحویل شما داد