دادگاه بنده رو احضار کرده و احتمال تخریب ساختمان از سوی رای دادگاه میباشد، حق و حقوق و ضرر و زیان بنده چه میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۴ #76439923

با سلام
بنده سال ۹۷ یک واحد تجاری در شهریار که دارای سند تک برگ و برگه پایان کار میباشد را خریداری کردم, کاملا قانونی در دفتر خانه و با توجه به کلیه استعلاماتی که باید صورت میگرفت انتقال سند صورت گرفته. گویا شهردار وحیدیه تخلفاتی در سالهای قبل داشته که دامن گیر ملک ما هم شده ملک تخلفاتی داشته که قطعا به کمسیون ماده صد رفته و جریمه پرداخت شده.این درحالی هست که این ساختمان پنج واحدی و دارای دوباب تجاری که در سالهای قبل چند بار نقل و انتقال داشته به صورت قانونی حالا چرا باید دامن گیر اینجانب شود,چون دادگاه بنده رو احضار کرده و سوال پیچ کرده و احتمال تخریب ساختمان از سوی رای دادگاه میباشد.حق و حقوق و ضرر و زیان و گناه بنده چه میشود لطفا منو راهنمایی کنید.تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه قبلا مشکل ساختمان در کمیسیون ماده ۱۰۰ مرتفع شده باشد و پایان کار و ... قانونی صادر شده و نقل و انتقال هم بر اساس مدارک مذکور باشد موضوع تخریب منتفی بوده و رسیدگی به تخلفات شهردار نمیتواند موجب تضییع حقوق مالکانه شما گردد . اگر به هر دلیلی و بر فرض محال نسبت به تخریب تصمیمی اتخاذ شود شما میتوانید کلیه حق و حقوق قانونی و خسارات وارده را از مالک قبلی به عنوان فروشنده و همینطور مالکین نخستین به صورت تضامنی درخواست نمایید .