فروش خانه به صورت مبایعه نامه از پدر به پسر معتبر است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۴۱ #76432401

باسلام
پدرم در زمان حیات یک باب منزل مسکونی و یک باب مغازه را به صورت مبایعه نامه با حضور شهود در مشاور املاک به من فروختند و در مبایعه نامه نوشته شده که مبلغ نقدا دریافت گردید.
ولی انتقال سند رسمی انجام نشد.
آیا مبایعه نامه معتبر است و آیا سایر وراث می توانند آن را نپذیرند.؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مبایعه نامه معتبر بوده و بعد از فوت پدر نیز میتوانید به آن استناد کنید.
اما وراث میتوانند نسبت به آن ادعای جعل مطرح کنند .

با سلام و احترام
مبایعه نامه تنظیم شده معتبر است و وراث فقط میتوانند ادعای جعلی بودن کنند که با ارجاع آن به کارشناسی کذب یا صادق بودن معین می شود

مبایعه نامه صحیح است
اما وراث میتوانند ادعای جعل کنند

بله معتبر است مگر اینکه ادعای جعل شود

با سلام
اگر در حضور و با امضای پدر و نیز شهود این امر انجام گرفته باشد مانعی نخواهد داشت

بله مبابعه نامه معتبر می باشد

مبایعه نامه یک سند عادی و معتبر است اما چون سند به نام شما نشده بقیه وراث جهت انتقال سند باید همکاری داشته باشند در غیر اینصورت میبایست از طریق حقوقی جهت احقاق حق خود اقدام نمایید. ضمن اینکه وراث هم میتوانند ادعای جعل سند را داشته باشند و در اینصورت میبایست دادگاه اصالت سند را تایید نماید و در صورت تایید آن توسط دادگاه میتوانید نسبت به تنظیم سند به نام خود با حکم دادگاه اقدام نمایید.

موفق باشید