آیا بقیه لوازم که داخل سیاهه نیست رو میتونم از طریق قانون پس بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۸ #76382492

سلام خانومم تقاضای استراد جهیزیه کرده شورای حل اختلاف رای صادر کرده که ببره ولی نمیبره دوباره رفتم شورا و گفتن خودتون باید توافق کنید منم میخوام خونم رو ببرم تهران نه لوازم خودشو میبره نه میزاره من ببرم الان جدا زندگی میکنیم ایشون در منزل من ساکنه ولی من جای دیگه ترک انفاق شکایت کرد من تبرعه شدم
۱.الان من چطوری لوازم خودم رو ببرم
۲.چطوری فشار بیارم زودتر لوازم رو ببره
۳.صاحبخانه میگه تا تخلیه کامل نکنید من پول پیشتونو نمیدم
۴.شورای حل اختلاف گفت توافقی برو لوازم خودتو بیار که داخل سیاهه نیست ولی نمیزارن که ببرم لوازمم رو
۵.ایا بقیه لوازم که داخل سیاهه نیست و در خانه الان هست میتونم از طریق قانون پس بگیرم
۶.هنوز امین انوال نداریم و احتمال اینکه مقداری از جهیزه خود رو خارج کنه و بعد بگه که من بردم تو ده سال زندگی مشترک فروختم اناها رو و بعد موقعه برون جهیزه بگه که نیست و پولشو از من بگیره هست

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به حکم صادر از اجرای احکام مراتب را پیگیری فرمایید همچنین میتوانید با یک اظهار نامه به زوجه نسبت به استرداد جهیزیه اقدام کنید

با سلام
لوازمی که به عنوان جهیزیه سیاهه شده مال خانمه ولی بقیهی اموال که در زندگی مشتک خریده شده در صورت درخواست تصنیف اموال باید بین هردو تقسیم شود ووسایلی که مختص خودتونه مال شماست ومی توانید ببرید وهمچنین می توانید با زنگ زدن به اطلاع وی برسونید که جهیزیه رو ببرد