در صورت کاهش قیمت سکه مهریه پس از توقیف از طریق اجرای ثبت، زوج میتواند خود سکه را به زوجه بدهد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۹ #76307368

اگر واحد اجرای ثبت اسناد برای مهریه زوجه قیمت سکه رو از اتحادیه استعلام گرفته و بر حسب آن میزان مبلغ توقیفی را تعیین کرده باشد اگر تا زمان مطالبه مهریه قیمت سکه کاهش یابد ملاک قیمت فعلی است یا قیمت استعلام گرفته شده؟
آیا زوج میتواند در صورت کاهش قیمت سکه به جای پرداخت مبلغ توقیفی خود سکه را به صورت فیزیکی بپردازد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در اصل هم بایستی زوج فقط خود سکه را بدهد .

سلام دوست گرامی
بدهی سکه ها هستند ولی اگر آن را به ریال توافق کرده باشید می توانید تعدیل آن را بخواهید یا سکه بدهید

بله. شما می توانید عین سکه ها را پرداخت کنید.

سلام
اصل بر مبنای مطالبه اصل و عین سکه است نه قیمت آن ولی اگر قیمت تفاوت فاحش بکند مدیون می تواند تقاضای تعدیل کند

بدهی مدیون عین سکه ها است لذا چنانچه در زمان تادیه کاهش قیمت داشته باشد تعهدی به پرداخت مبلغ مازاد براورد شده اولیه یا استعلام شده اولیه ندارد. و عین سکه ها را با هر قیمتی باید پرداخت نماید.

زوج فقط موظف است سکه را پرداخت کند وتبدیل به پول توافقی است