میتونم جلو حساب و ببندم یا نه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۸ #76293072

سلام من خونه خریدم به مبلغ ۳۹۰ ملیون صحبت کردیم که بنگاهی گفت صاحب خونه رازی نیست گفته ۴۲۰ ملیون من قبول کردم ۱ ماه طول کشید که خونه قبلیم و بفروشم بنگاه زنگ زد گفت صاحب خونه گفته ۴۴۰ تومن این مدت خونه گرون شده و چون فسخ معامله ۷۰ ملیون زده بثد من مجبور شدم قبول کنم من صاحب اصلی فقط ۱ بار دیده بودم تا امروز که اقا یهو اومد تو اپارتمان گفت که ۳۹۰ کلا بنگاه داده و ایشون خونرو همون ۳۹۰ فروخته و ایشون هم سند زده به نام من گفت هیچ اطلاعی نداشته که بنگاه همچین چیزی گفته من کبلغ ۳۹۵ تومن نقدی دادم ۴۵ ملیون هم چک دادم مال ۳ روز دیگ الان میتونم جلو اون چکو ببندم یا نه در اصل بنگاه کلاه برداری کرده مبلغ ۵۰ ملیون + کمیسون هم از من هم از صاحب خونه دریافت کرده لطفا سریع راهنمایی کنید نمیخوام چک برگشت بخورده

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر دریافتی ها به بنگاه و حساب بنگاهی واریز شده یا قرارداد مربوط به افزایش قیمت ممضی به امضاء مالک یا فروشنده نباشد و قادر به اثبات ارتباط چک ها با بیع نامه باشید میتوانید دستور موقت عدم پرداخت وجه چک را به دلیل وجود اختلاف حساب درخواست کرده و سپس دادخواست ماهوی را مطرح نمایید و حتما با یک وکیل مشاوره حضوری داشته باشید .