آیا میتواند حضانت به پدر از طرف دادگاه قبل از ۷ سالگی داده شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۳ #76276619

حضانت فرزند دختر حدودا ۵/۵ ساله که به شدت به پدر وابسته بوده و دوری از پدر حتی برای ساعتی باعث گریه و بیقراری دختر میشود و علنی طفل اعلام میدارد که تمایل به زندگی با مادر را به دلیل عملکرد نامناسب مادر در جلب اعتماد احساسی کودک ندارد آیا میتواند حضانت به پدر از طرف دادگاه قبل از ۷ سالگی داده شود؟
و اینکه پروسه زمانی گرفتن حضانت موقت و یا قطعی هر کدام جداگانه از زمان اقدام معمولا چقدر طول میکشد؟ پروسه زمانی اقدام برای گرفتن مهریه تا حکم قطعی دادگاه به زندانی شدن مرد و یا تقسیط آن چقدر طول میکشد و بعد اقدام خانم مرد چقدر فرصت دارد تا حکم دادگاه در مورد مهریه صادر شود؟ و آیا راهی برای طولانی تر کردن پروسه زمان تعیین تکلیف کردن مهریه وجود دارد ( مانند اعتراض به حکم و درخواست بررسی مجدد و یا هر اقدام دیگری)؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ملاک در حکم دادگاه مصلحت طفل است

بله ملاک غبطه و مصلحت طفل است
ظرف ۳۰ روز از ابلاغ اجراییه دادخواست اعسار تقدیم کنید

با سلام
هر چند که طفل تا اتمام ۷ سالگی با مادر است اما اگر برای دادگاه محرز شود که طفل قصد زندگی با مادر ندارد و تمایل به زندگی با پدر دارد دادگاه نسبت به صلاح طفل اقدام خواهد نمود نه به طلاح والدین .