چه راهی برای اثبات اعسار از پرداخت هزینه دادرسی مرحله تجدیدنظر وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۴ #76222833

با سلام
بنده اعسار داده ام برای پرداخت هزینه دادرسی تجدید نظر و رد شده و بعد اعتراض داده ام و مجددا رد شده است.
اکنون راهی دیگر برای اثبات اعسار از پرداخت هزینه دادرسی تجدید نظر برای بنده وجوددارد ؟با توجه به اینکه در ابلاغیه هیچگونه زمان و مهاتی برای پرداخت آن مشخص نشده ، ممنون راهنمایی بفرمایید .

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
خیر راهی ندارد و با گذشت زمان تجدیدنظرخواهی دیگر نمیتوانید اعتراض به دادنامه نمایید .

سلام خیر اگر هزینه تجدیدنظرخواهی را نپردازید دادخواست شما رد می شود

با سلام ووقت بخیر
دراین حالت که دیگر جای اعتراض نیست و اصولا با استهادیه شهود و دلایلی که عدم توان مالی شما را به دادگاه ثابت کند برای اعسارتون میتونید اقدام کنید .

باتوجه به اینکه اعسار از هزینه دادرسی شما در مرحله تجدیدنظرخواهی هم پذیرفته نشده است و رای قطعی شده است برای رسیدگی به اصل دعوا باید هزینه دادرسی پرداخت شود در غیراینصورت به دعوای شما رسیدگی نمی شود.